KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Dni Otwarte Online - Linki do Dni Otwartych.

DRZWI OTWARTE ONLINE

Drodzy Kandydaci, Szanowni Rodzice,

Po raz drugi zapraszamy na Wirtualne Drzwi Otwarte do XII Liceum Ogólnokształcącego. Dziś chcemy Państwu przybliżyć naszą szkołę w jedyny możliwy teraz sposób – poprzez spotkania online, które odbędą się na platformie Microsoft Teams.

O godzinie 16:30 zgromadzimy się w wirtualnej sali głównej, w której rozpoczniemy prezentację oferty naszego liceum na rok szkolny 2021/2022.

Aby wziąć udział w Wirtualnych Dniach Otwartych należy kliknąć na link do poszczególnego spotkania zamieszczony na stronie internetowej szkoły a następnie podać swoje imię i nazwisko. Wpisanie imienia i nazwiska i przejście do spotkania jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez XII Liceum Ogólnokształcące im. S. Wyspiańskiego z siedzibą w Łodzi w celu wzięcia udziału w spotkaniu on-line w ramach Wirtualnych Dni Otwartych. Spotkanie odbędzie się na platformie Microsoft Teams. 

INFORMACJA O PRZETWARZANIU DANYCH OSOBOWYCH

Linki do spotkania:

Pokój główny:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3aZVD93amnRjsyOiwUtq_5vqm__N3DoG52tjyEBvlt4Z01%40thread.tacv2/1622018466287?context=%7b%22Tid%22%3a%224153b19b-d3c1-4dbc-8366-7b3331701545%22%2c%22Oid%22%3a%224ff88d13-5bc8-4b06-99e3-52adcf993283%22%7d

Od godziny 17:00 do 18:00 będzie można odwiedzać pokoje przedmiotowe, w których nauczyciele i uczniowie zaprezentują m. in. rozszerzenia realizowane w XII LO oraz odpowiedzą na Państwa pytania.

Linki do pokoi przedmiotowych:

Pokój -  matematyka:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19:bc3glsNgqFKMVzYfoA-G4woU5QOgVyplLv6bqsSDPo41@thread.tacv2/1622019167870?context=%7B%22Tid%22:%224153b19b-d3c1-4dbc-8366-7b3331701545%22,%22Oid%22:%224ff88d13-5bc8-4b06-99e3-52adcf993283%22%7D

Pokój - fizyka:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19:ZMDmKaRVZQisZ1sGme5rLlVZVK869CzXAVCrFRm_Jao1@thread.tacv2/1622019219276?context=%7B%22Tid%22:%224153b19b-d3c1-4dbc-8366-7b3331701545%22,%22Oid%22:%224ff88d13-5bc8-4b06-99e3-52adcf993283%22%7D

Pokój - chemia i biologia:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19:yhaiDQS8PA_td0sQBf-FJaVYp3ei8q_L8HgqTrunUTc1@thread.tacv2/1622019318283?context=%7B%22Tid%22:%224153b19b-d3c1-4dbc-8366-7b3331701545%22,%22Oid%22:%224ff88d13-5bc8-4b06-99e3-52adcf993283%22%7D

Pokój - geografia:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19:7h4xc3ByW6gD5bPCtcQyGYamRtSVpXE7Kx9Gw0FEiJM1@thread.tacv2/1622019387695?context=%7B%22Tid%22:%224153b19b-d3c1-4dbc-8366-7b3331701545%22,%22Oid%22:%224ff88d13-5bc8-4b06-99e3-52adcf993283%22%7D

Pokój - język angielski:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19:q0fwn-Fc6GIQVQxMcSgtr_jPNt9zSMovq8uYrblczzs1@thread.tacv2/1622019440859?context=%7B%22Tid%22:%224153b19b-d3c1-4dbc-8366-7b3331701545%22,%22Oid%22:%224ff88d13-5bc8-4b06-99e3-52adcf993283%22%7D

Pokój-  język polski:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19:hGmn-hCsps5tkitgCyRrd0ispSjRxQd-qMi5wMvDglk1@thread.tacv2/1622019509819?context=%7B%22Tid%22:%224153b19b-d3c1-4dbc-8366-7b3331701545%22,%22Oid%22:%224ff88d13-5bc8-4b06-99e3-52adcf993283%22%7D

Pokój - drugie języki:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19:tROXOa0nVo1aMC6EaDXb5g8wXDhx2pgODgCduDev_rE1@thread.tacv2/1622019567823?context=%7B%22Tid%22:%224153b19b-d3c1-4dbc-8366-7b3331701545%22,%22Oid%22:%224ff88d13-5bc8-4b06-99e3-52adcf993283%22%7D

Serdecznie zapraszamy!

Przyjdźcie, zobaczcie, a wszystko stanie się proste!

Społeczność XII LO